Wij maken werk van uw vacature!

Persoonlijke aanpak, met oog voor detail en een luisterend oor.

MORE Jobs vindt uw nieuwe medewerker, binnen uw streek of binnen de EU, maar wij vinden hem of haar altijd !
Wij denken vernieuwend en doen het recruiten van kandidaten net even anders. Wij zijn continue bezig om nieuwe manieren te vinden, procedures te optimaliseren en om spannende veranderingen aan te brengen in de huidige conservatieve manier van werven en selecteren.

Door ons tussen de talenten te begeven en wijzigingen binnen bedrijven op de voet te volgen zitten wij bovenop de talenten. Onze recruiters hebben de kennis en de ervaring voor het “scouten van talent” . De nauwe verbondenheid en onze transparante manier van werken maakt MORE Jobs een betrouwbare partner voor de job.

Bent u op zoek naar een:

  • Personal Assistant
  • VIP Assistant
  • Management Assistant
  • HR Manager
  • Office Manager
  • Praktijk Manager

Wij bemiddelen voor vaste, interim & executive opdrachten bij nationale en internationale bedrijven of opdrachtgevers.

Wij maken werk van uw vacature!

Op zoek naar een topper?

De bij MORE jobs ingeschreven kandidaten zijn allemaal toppers  op hun vakgebied. Alle kandidaten beschikken over ruime ervaring, de noodzakelijke kwalificaties en zijn vooraf door onze consultant gescreend. De kandidaten hebben een strenge selectieprocedure doorlopen en referenties zijn door ons nagetrokken.

Met onze persoonlijk betrokken werkwijze streven wij naar kwaliteit en continuïteit. Wij willen het beste voor alle betrokken partijen. MORE jobs bemiddelt in binnen- en buitenland voor zowel vaste-en tijdelijke, part- en fulltime als projectmatige en ZZP betrekkingen.

Een zware selectieprocedure & afname van een assessment behoort tot de standaard werkwijze van MORE jobs